Akció!

Egyszerűen fermentálj könyv (dedikált)

Király Ágnes

Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

HVG Könyvek, 2021.

A könyvben a „Sok szeretettel” szöveg és Ági aláírása szerepel. Ha személyes üzenetet is szeretnél a könyvbe, a Pénztárban a Megjegyzés rovatban jelezheted, hogy kinek szeretnéd azt címezni!

7 400 Ft

16 készleten

Leírás

A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek.

KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt.

Az Egyszerűen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.

„Király Ági hasznos és megalapozott tudást ad át, emellett könnyed módszereket is bemutat az élelmiszerek fermentálásához. Átfogó könyvét pedig kiváló, gazdag receptgyűjtemény koronázza meg.”

DR. BEZZEGH ATTILA, laboratóriumi szakorvos

„A fermentálás főleg skandináv hatásra hódít a profi konyhákban is. Ez a könyv túlmutat azon, hogy egyszerűen felüljön erre a trendre: egyedi, inspiráló ötleteket ad még a régóta fermentáló profiknak is. Ám kezdőknek is meghozza a bátorságot azzal, hogy felhívja a figyelmet a hibákra.”

MEDE ÁDÁM, a Laurel Budapest executive chef-je

Kattints és olvass bele vagy nézd meg a könyv trailerét!

***

Adatok:

Borító: Kemény kötés
Méret: 188×248 mm
Megjelenés: 2021. 12. 06.
Terjedelem: 432 oldal
ISBN: 9789635651610

A weboldal cookie-kat használ, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Adatvédelmi tájékoztató