Akció!

Fermentált konyha könyv (dedikált)

Horváth Judit – Király Ágnes

Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig

HVG Könyvek, 2022.

A könyvben a „Sok szeretettel” szöveg és Ági aláírása szerepel. Ha személyes üzenetet is szeretnél a könyvbe, a Pénztárban a Megjegyzés rovatban jelezheted, hogy kinek szeretnéd azt címezni!

7 000 Ft

19 készleten

Leírás

Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.

A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.

Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.

A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.

„Judit és Ági komoly értéket teremtettek: megannyi érdekes fermentálásfajta és -technológia pontos leírását sorakoztatják fel, amelyek segítségével könnyedén varázsolhatunk egészséges, kiváló és izgalmas ételeket az asztalunkra az általuk megírt több mint 100 recept alapján. Abszolút hiánypótló könyv a kategóriájában!”

TÓTH SZILÁRD, a Michelin-csillagos Salt étterem séfje

Kattints és olvass bele vagy nézd meg a könyv trailerét!

***

Adatok:

Borító: Kemény kötés
Méret: 188×248 mm
Megjelenés: 2022. 09. 09.
Terjedelem: 304 oldal
ISBN: 9789635652815

A weboldal cookie-kat használ, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Adatvédelmi tájékoztató